Guest Post


Guest-Post

Te invit să scrii pe www.consilierincariera.ro!

Pentru că poveștile, fie ele de succes sau nu, trebuiesc împărtășite. Astfel, putem avea ocazia să învățăm unii de la ceilalți, să ne dezvoltăm și să aflăm lucruri interesante.

 

Ești binevenit/ă să scrii despre consiliere, despre carieră, despre dezvoltare personală și tot ce ține de acest domeniu, despre povești de viață reale, despre companii, joburi, experiențe profesionale și personale, despre implicare și succes, despre renunțare și regăsire, despre tot ce ține de propria noastră dezvoltare personală și profesională.

Reguli:

  1. Scrie corect gramatical şi foloseşte întotdeauna diacritice.
  2. Nu trimite articole copi/paste, materiale defăimătoare sau îndreptate împotriva unor persoane fizice sau juridice, materiale discriminatorii sau informații trunchiate. Acestea nu vor fi publicate.
  3. Fiecare articol trebuie însoţit de cel puţin o imagine reprezentativă pe care să o pot folosi eventual şi ca featured image.
  4. Articolul va conţine cel puţin 300 de cuvinte.
  5. Materialele vor conține obligatoriu prenumele și numele autorului (în această ordine)
  6. Articolul trebuie să fie la subiect, să ofere informaţii corecte şi utile cititorilor.
  7. Nu adăuga mai mult de un link către pagina sau blogul tău decât dacă faci referire la un alt articol relevant subiectului. Fac excepţie linkurile către surse cu definiții sau informații mai complexe decât cele pe care le-ai expus în materialul tău.
  8. Aşteaptă-te să te refuz dacă nu te încadrezi în regulile stabilite sau dacă imaginea site-ului poate avea de suferit prin asocierea cu blogul/pagina ta.
  9. Trimite-mi materialul pe adresa office@consilierincariera.ro cu subiectul “guest post nume/prenume”.

 

Dacă respecți regulile www.consilierincariera.ro, articolul tău va apărea în categoria Guest Post, în meniul din stânga.

 

Succes!