Afilieri/Parteneri


 

logo FDP - general

 

În viziunea FDP, fiecare persoană îşi poate valorifica talentele cu care a fost înzestrată.

 

 

 

 

 

 

 

pe-o-piata-a-joburilor-dificila-candidatii-se-orienteaza-catre-servicii-de-consiliere-in-cariera-pentru-maximizarea-potentialului-profesional2

Propune locuri de muncă în România sau străinătate în peste 50 de ţări în Europa, America de Nord, America de Sud, Asia Pacific ,Orientul Mijlociu şi pentru angajatori, poate atrage candidaţi din aproape orice ţară. Răspundem cerinţelor candidaţilor care îşi caută un loc de muncă în România sau în străinătate şi angajatorilor care angajează specialişti locali sau expaţi.

Oferim o platforma inteligentă creată să ajute angajatorii să găsească candidaţii potriviţi şi care oferă candidaţilor posibilitatea să-şi aleagă cariera.

 

 

 

 

 

 

inPractica_Logo

 

Cea mai nouă sursă GRATUITĂ de oferte de practica, internship-uri, traineeship-uri și job-uri part-time, care vine în întâmpinarea celor care vor să dobândească cunoștințe practice, să-și definească obiectivele în carieră și să se formeze în vederea unei viitoare angajări.

 

 

Logo Bookland simplu_Final VDF RED

 

  • BookLand

În 2011 BookLand a adus schimbarea în lumea cărţii. A coborât-o din turnul de fildeş şi a adus-o în mijlocul oamenilor, în realitatea lor cotidiană şi în spaţiul lor de socializare şi recreere, făcând-o astfel mai accesibilă şi mai dezirabilă.

Logo Bookland Tabara_Final VDF RED

 

A venit să completeze proiectul BookLand, printr-un program de educaţie alternativă în scopul dezvoltării personale şi stimulării gândirii şi creativităţii.

 

 

Logo Bookland evolution_Final VDF RED

Începând cu 10 martie 2014 Conferinţele practice BookLand Evolution aduc în faţa liceenilor in întreagă ţară personalităţi marcante. Cei 360 speakeri, care vor fi prezenţi pe durata celor 20 zile de Conferinţe din 23 oraşe, vor împărtăşi tinerilor propriile poveşti de succes şi le vor răspunde la întrebări. Iniţiativa are că scop dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, prin soluţii practice şi experienţe reale de viaţă, urmare a implicării invitaţilor de excepţie, capabili să inspire şi să motiveze.

 

 

 

 

Dacă ești tânar până în 30 de ani, elev, student, masterand sau cadru didactic și te interesează obținerea unuia dintre cardurile:

 

  •  ISIC (International Student Identity Card),
  • ITIC ( International Teacher Identity Card) sau
  • IYTC (International Youth Travel Card)

 

citește mai mult sau contactează-mă

 

 

  • National Board of Certified Counselors – Romania 

NBCC Romania este un organism cu rol consultativ şi de educaţie/formare care sprijină demersurile de profesionalizare a instituţiei consilierii în România. Ca toate oficiile naţionale ale NBCC, NBCC Romania colaborează cu instituţii academice, organizaţii profesionale, agenţii guvernamentale şi nonguvernamentale, companii private, cu scopul de a sprijini profesionalizarea activităţilor de consiliere şi întărirea sistemului de asistenţă din acest domeniu în România.  citește mai mult despre NBCC

 

 

  • Asociația Consilierilor Români – ACROM

Misiunea ACROM este de a promova profesiunea de consilier la nivel național. citește mai mult despre ACROM