Despre


Expert-Madalina-Serban-8dd3472e15e5-220-212-2-85

Cine sunt? 

Sunt un om care a crezut în ambiția ideii că “se poate” în mai toate direcțiile. Am crescut profesional după principiul că “ești tot atât de bun cât rezultatele pe care le ai”.

 

Am absolvit Facultatea de Drept în sesiunea din iunie 2001 și timp de 6 luni am căutat un job în domeniul juridic. Evident că m-am lovit de reticența angajatorilor datorită lipsei experienței profesionale. Am cedat și am început să caut ceva disponibil în orice domeniu, dorind numai să lucrez și să capăt experiență. Este o greșeală a începătorului care, în cazul meu, s-a transformat într-un succes. M-am angajat într-o companie de renume, pe un post de “Asistent departament HR”, unde am avut ocazia să învăț extrem de mult. Am avut șansa de a întâlni un om care a văzut potențialul meu profesional și care mi-a fost mentor în anii ce au urmat.

După mai bine de 12 ani de activitate în resurse umane pot spune că pasiunea mea este să lucrez cu oamenii. Sună a cliseu, însă acest lucru mi l-am dorit întotdeauna. În consecință am urmat un program de master și am devenit Consultant în cariera GCDF (Global Career Development Facilitator)  Certificatul este acordat de către CCE Europe (www.cce-global.org ). Apoi am urmat și alte programe de specializare devenind Trainer&Supervizor GCDF.

Acum fac consiliere și orientare în carieră, susțin workshopuri de dezvoltare profesională si coordonez câteva proiecte educaționale și sunt Președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Carierei.

 

Profilul meu complet îl puteți vedea aici