Disclaimer


Disclaimer-withss.com_

sursa foto: www.eyelona.com

Mădălina Șerban apreciază vizita pe acest site precum și interesul pe care îl acordați articolelor sale.

©Informațiile cuprinse de acest site sunt oferite ca informare generală. Textele aparțin autoarei, Mădălina Șerban, și reprezintă opinia proprie privind subiectele dezbătute, opinie formată prin educație, studiu personal și experiență practică.

Reproducerea textelor de pe acest site se poate realiza liber, în limita a 300 de cuvinte, sub condiția specificării sursei. Ideal, dar și de bun simț, cu postarea unui link către www.consilierincariera.ro pentru continuarea lecturii.

Pentru colaborări și preluări de text din acest site, în mod constant, este necesară semnarea unui “acord de preluare”.

Anumite texte, evenimente, anunțuri pot fi preluate din alte surse. Această preluare se realizează numai cu acordul autorului și cu specificarea sursei în finalul fiecărui text.

Textele care au și scop publicitar alături de opinia autorului apar în site cu mențiunea “Advertorial”.

Concursurile organizate în parteneriate se supun unui Regulament de desfășurare cu care toate părțile implicate sunt de acord: partener, organizator, participant.

Acest site folosește Google Analytics, un serviciu asigurat de către Google, care contribuie la analizarea utilizării acestui site. Pentru acest scop, Google Analytics folosește “cookies”, mici fisiere text plasate în calculatorul Dvs, pentru a colecta datele de trafic. În conformitate cu Termenii și Condițiile serviciului Google Analytics, Google va folosi aceste informații cu scopul de a evalua modul de utilizare al acestui site și a elabora rapoarte referitoare la activitatea acestuia.

Proprietarul www.consilierincariera.ro nu va folosi și nu va permite niciunei alte terțe persoane să folosească acest instrument de analiză statistică pentru a urmări sau colecta orice date de identificare personală ale vizitatorilor acestui site.
Google poate transmite informațiile colectate de către Google Analytics către terțe persoane, atunci când acest lucru este prevăzut de lege sau atunci când terțele persoane procesează informațiile în numele Google.