ISIC România


carduri

ASYST – Association for the Support of Youth, Students and Teachers (Asociația Pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenților și Profesorilor), a luat ființă în aprilie 2005, ca și organizație nonguvernamentală, apolitică și non-profit, membră a confederației internaționale World Youth Educational Student Travel Confederation (WYSETC). Organizația a apărut ca reacție firească la necesitățile unui segment social aparte și reprezentativ pentru România timpului prezent: tinerii. În prezent ASYST  deține licența națională absolută și exclusivă pentru administrarea proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC ( International Teacher Identity Card) și IYTC (International Youth Travel Card).

ASYST este în primul rând un mijloc de sprijin direct al tinerilor, studenților și profesorilor prin găsirea celor mai eficiente modalități de accesare a serviciilor de care aceștia sunt interesați, dezvoltând facilități unice pe plan internațional și național.

În calitate de membră WYSETCASYST militează pentru promovarea schimburilor educaționale, a mobilității și a dialogului intercultural, dezvoltând astfel cooperarea internațională între tineri, studenți și profesori.

Printre obiectivele principale ale ASYST se regăsesc:treitineri230_230

  • promovarea mobilității studenților și tinerilor între România și statele membre ale UE;
  • facilitarea accesului studenților, al tinerilor și cadrelor didactice la carduri internaționale prin care obțin o serie întreagă de reduceri;
  • cooperarea cu conducerea universităților și a altor instituții educaționale pentru a sprijini studenții, tinerii și cadrele didactice;

Dacă ești tânar până în 30 de ani, elev, student, masterand sau cadru didactic și te interesează obținerea unuia dintre cardurile:

  •  ISIC (International Student Identity Card),
  • ITIC ( International Teacher Identity Card) sau
  • IYTC (International Youth Travel Card)

contactează-mă!