Politica de confidențialitate

“Consilierincariera.ro” se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea.

În contextul noilor reglementări în domeniul protecției datelor personale, ne dorim să vă informăm cu privire la politicile de colectare, stocare, utilizare și protejare a datelor dumneavoastră.

Ce este acoperit de această politică?

Această politică de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului www.consilierincarera.ro, candidaților, clienților, furnizorilor și altor persoane pe care le putem contacta sau ne vor contacta pentru serviciile pe care le furnizăm.

Cine suntem și ce facem

Prin platform www.consilierincariera.ro se oferă servicii de consiliere și orientare profesională. Adiacent acestor servicii, la cererea clienților noștri (persoane fizice sau juridice) oferim, de asemenea, servicii de formare, recrutare/selecție de personal și consultanță la nivel internațional. Pentru a ne permite să ne angajăm și să furnizam serviciile propuse, colectăm datele personale ale următoarelor tipuri de persoane:

 • Candidați potențiali și candidați plasați pentru roluri permanente sau temporare;
 • Persoane de contact;
 • Persoane de contact din partea furnizorilor ce ne sprijină serviciile oferite;
 • Angajați, consultanți externi;
 • Agenții de recrutare/plasare de personal;
 • Companii private;

Informațiile pe care ni le oferiți sau pe care le colectăm despre dumneavoastră.

Acestea sunt informațiile pe care dumneavoastră ni le oferiți completând formularele de pe site-ul nostru www.consilierincariera.ro,  prin corespondență electronică, prin convorbiri telefonice sau utilizând alte mijloace de comunicare. Acestea includ informațiile pe care le oferiți atunci când vă înregistrați pentru a utiliza site-ul nostru, pentru a accesa serviciile noastre, sau atunci când participați la o competiție, promovare sau sondaj și când raportați o problemă cu site-ul nostru.

Informațiile pe care ni le oferiți sau pe care le colectăm despre dvs. pot include numele, adresa, adresa de e-mail privată și de business, numărul de telefon, informații financiare (cu referire la nivelul salarial), referințele care verifică calificările și experiența dvs., curriculum vitae și fotografie, link-uri către profilurile dvs. profesionale disponibile în domeniul public, de exemplu, LinkedIn, Xing, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, site-uri web și portaluri online de recrutare.

Clienți: informațiile pe care le colectăm și modul în care le folosim.

Pentru a vă furniza un serviciu de consiliere de calitate și a vă îndruma în găsirea unui loc de muncă adecvat, vom colecta informații personale despre dvs., informații colectate din CV-ul dvs. și din procesul nostru de înregistrare. Aceastea includ, dar nu se limitează la:

 • Numele dumneavoastră;
 • Datele dvs. de contact, inclusiv adresa dvs. de e-mail personală;
 • Istoria carierei;
 • Uneori, este posibil să înregistrăm și informații sensibile, cum ar fi informații despre familie, planuri de viitor, situatie financiară;
 • În circumstanțe individuale și în conformitate cu legile și cerințele naționale și internaționale, putem colecta, de asemenea, detalii legate de sănătatea dvs., informații legate de diversitatea de gen, rasă, vărstă, religie.

Deținem și folosim aceste informații pentru a:

 • Vă ajuta în conturarea unui plan de cariera adaptat planurilor personale,
 • Vă ajuta să găsiți un loc de muncă adecvat;
 • Vă furnza informații suplimentare legate de piața forței de muncă, în cazul relocărilor interne sau internaționale, pentru partenerul/partenera dvs.
 • Vă furniza informații relevate despre sistemele educaționale, în cazul relocării internaționale a persoanelor cu copii.
 • Vă furniza informații legate de oportunitățile profesionale existente la nivel național și internațional,
 • Dacă ne este solicitat, vom furniza detaliile dvs potențialilor angajatori sau companiilor de recrutare. Vom împărtăși informațiile numai cu permisiunea dvs. scrisă.

Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul sau să vă modificați preferințele de comunicare în orice moment. Puteți solicita accesul la datele dvs. trimițând un e-mail la office@consilierincariera.ro

Este posibil să împărtășim informațiile dvs. personale și cu:

 • Companii și agenții de recrutare, inclusiv cele din afara Uniunii Europene (UE) și Spațiul Economic European (SEE), când ne spuneți că doriți să fiți considerați pentru locuri de muncă în alte țări.
 • Agențiile de reglementare sau de aplicare a legii, atunci când legea impune acest lucru.

Nu împărtășim informațiile dvs. personale cu terți care doresc să le utilizeze în scopuri de marketing.

Întrebările, comentariile și solicitările cu privire la politica noastră de confidențialitate sunt binevenite și trebuie adresate printr-un e-mail la office@consilierincariera.ro.